“waar ik al lang naar verlangde heb ik hier mogen ervaren
“de diepe vreugde bij het samen zingen” zo bevrijdend!
(ook al dacht ik dat ik niet kon zingen)”

Kathleen

Catherine begeleidde elk van ons om alle mogelijkheden van ons lichaam te benutten om tot onze eigen stem te komen. Eigen stem, eigen bestemming zelfs. We maakten klanken, zongen vaak samen, elk vanuit zichzelf, improviseerden, leerden van elkaar onder haar deskundige leiding en inbreng. Catherine bood heel veel veiligheid, op een creatieve en originele wijze. Wie zijn of haar stem zoekt, is bij haar aan een heel goed adres !

Pia

Wat een luxe om enkele weekends per jaar het “nu” zo bewust te beleven. Dat je hierbij een inkijk krijgt in de beleving van de andere deelnemers maakt het alleen maar mooier. Ik leerde waarnemen zonder te oordelen. Door te experimenteren met kleine veranderingen, zowel fysiek als in het denken, wordt zo veel in gang gezet en worden nieuwe mogelijkheden geopend. Dank u Catherine!

Karen

De workshops van Catherine zijn een heel aparte ervaring die nog dagen, weken blijven nazinderen.
. De subtiele oefeningen maken je niet alleen bewust van de verbondenheid in je lichaam maar geven je ook een enorme rust en vertrouwen.
Hierdoor gaat je stem voller klinken en zingen gaat moeiteloos.
Catherine slaagt erin om het presteren helemaal te doen vergeten en het samen zingen en ook het alleen zingen worden ervaringen die je kippenvel bezorgen. Je creativiteit wordt aangespoord en je verlegt moeiteloos je grenzen  en voelt je gedragen door de groep.
Ik kijk alvast met heel veel voldoening terug op de jaarreeks die ik volgde en het smaakt naar meer !

Hilde

Het samen zingen en improviseren met klanken en woorden is als een ontspannende en spirituele douche voor mijn ganse zijn.Na zo een weekend klankenbad voel ik mij deels opener en ook meer gecentreerd en op het werk sta ik bewuster en liefdevoller.
Het is een boeiende trip naar binnen om bewuster buiten te staan in het volle leven.
Een echte aanrader J !

Marleen

“Wat een wonder dat een groep mensen die vreemden voor elkaar waren toch op een positieve manier samen het stemweekend doorbrengen . Deze workshop brengt je tot de essentie van de dingen”

Jarl